Feed on
Posts
Comments

Håller på att ”laga mat”, inte det svåraste precis men så där lagom så att man känner sig proffsig i köket, när allt går som smort.  Jag har kunnat fixa med två saker samtidigt utan att en olycka har skett :) Bara det är ett plus.

För ett misstag gör man ju inte igen!

Först veckan skulle jag laga pasta och tomatsås, jag hade inget recept men tänkte att, ”det är bara slänga i lite vad jag har…så blir det nog bra”. Visst blev det bra, smakade visserligen mest krossadtomat, inte så mycket peppar eller så. Men köket och jag, vi såg ut som jag, vet inte vad. Det var tomatsås på hela spisen, efter att det kokat över ett antal gånger, jag hade tappat sleven med tomatsås på golvet så det skvätt på varenda skåpslucka inklusive mig.

Men den kvällen var iallafall räddad från tristessen, för det var bara att börja städa upp.

Kram från Ett proffs i köket ;)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu