Feed on
Posts
Comments

 

Vackraste orden som finns enligt mig

  • Solnedgång
  • ros
  • moll

Alla har sina favorit ord och alla har olika, beroende på ålder, kön och intressen. Oftast förknippar man orden till något som gör att ordet blir så vackert i egna öron.

Att jag tycker mer om ordet solnedgång än soluppgång har två anledningar de första är för att jag inte är någon morgonmänniska och därför inte sett lika många soluppgångar som solnedgångar.

Jag tycker det är jättefint att sitta en varm och vacker sommarkväll tillsammans med dem man tycker om och prata samtidigt som man ser solen gå ner vid horisonten. Men jag tror även att jag tycker ordet är vackert för att någonstans så finns det en dysterklang i det. Och det stämmer nog bra in på mig. Jag är inte hon som har leendet naturligt. Därför finns ordet moll med också,ett ord som förknippas med ett ljud, som förknippas med något dystert. Men ändå något vackert för både en mollton och en solnedgång är just det, vackert!

Rosen finns där eftersom den är bland de finast blommorna som finns. Jag älskar blommor även fast jag oftast glömmer och vattna så att det vissnar snabbt så är det vackra så länge de varar.

Vilka är dina vackraste ord?

Kommentera gärna!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu