Feed on
Posts
Comments

Gomorron

Jag har knappt sovit en blund inatt, för först så sitter jag i min säng och en nära vän till mig sitter bredvid (jag kan inte komma ihåg vem som satt där men jag vet att  jag kände personen). Hon håller på att tatuera in några sträck på min arm, så som man jag gör i tatuerings studio. När hon har gjort klart allt en gång ska hon göra det igen så att det sitter och då drabbas jag av panik, jag vill inte vara där och jag vill absoult inte ha en tatuering. Så jag frågar henne lite försiktigt: ”Om jag skulle ångra mig går det få bort tattueringen då?” Jag tänker att de här är ju inte riktigt klokt. Jag sitter i säng i mitt egna rum och någon håller på att tattuera mig fast jag inte vill ha någon och nu kommer jag aldrig att kunna få bort de förbaskade sträcken på armen. Jag är körd! Men till min lättnad så säger personen: ”Jodå…det är bara att ta lite tvål och vatten och knugga så försvinner den.” puh tänker jag. Hon försvinner bort.

Ja ja tänker jag nu ska jag äntligen få sova. Men helt plötsligt så befinner jag mig i tantkläder på Stadsbiloteket. Den snälla damen på kontoret säger att de har stängt för dagen och om vi vill vara så vänliga att gå därifrån. Vi tänker jag och ser mig omkring och då ser jag att de tre som jag gör filmprojekt också är där. Vi packar ihop och går ut i de vinterkalla vädret, snön har precis lagt sig. När vi kommer ut klagar den ena tjejen på att de är kallt. Jag protesterar inte, tittar ner på mina kalla fötter och inser att jag går barfota.

 

Visst är de underligt att man vissa nätter inte drömmer något alls som man kommer ihåg och andra nätter så minns man två drömmar tydligt, som i natt!

Hoppas att ni har haft en bättre nattsömn än jag. Men jag får väl se det från den ljusa sidan, ingen av de två drömmarna var ju sanna…..eller?

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu