Feed on
Posts
Comments

BråvallaFäst

Avicii, Eldkvarn, Green day, Bo kaspers orkester, Johnossi, Mando diao, Nause, Armin van buuren, Icona pop, Rebecka & Fiona,  Timbuktu & Damn, Ken Ring, Macklemore & Ryan Lewis, Maskinen, Paramore, Kartellen, Familjen, Miriam Bryant, Kodjo, Thomas Järvheden, Magnus Betnér, Näääk & Nimo, Lindsey Stirling, David Batra. The sounds mfl…..med många fler

Imorgon åker jag till Linköping för att möta upp Theresia och därefter åka vidare till Norrköping och Bråvalla Festivalen. Nästan fem dagar i tält måste väl betyda regn, sol, musik, nya härliga människor, bästa hampnäsarna, brassestol, lådvin, långa nätter, bajjamajjor, galenskaper och skratt.
Jag tror/hoppas att det blir bra! :)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu