Feed on
Posts
Comments

Rent så där så borde jag somnat förlänge sen trots det faktum att klockan endast är 23.10 och det är fredagskväll. Då andra väljer att på facebook skryta om festen de är på eller fredagsmys med kompisgänget som de påbörjat. Så ligger jag redan nerpackad för att sova. Men så har jag också haft två långa introdagar med allt ifrån avdelningsmöten, ledningsgruppmöte, schemaläggning, brandövning och besök av VD:n. Dessutom hade vi den riktiga  Kick-off-middagen igår kväll. Där vi lagade maten tillsammans för att sedan avnjuta den med några olika sorters vin. Och jag satt på den perfekta platsen, med kockchefen mitt emot mig,  en vinintresserad och kunnig snett över och två fd. vinodlare på min vänstra sida. Hur bra var inte det, då mitt mål i restaurangen detta år är att bli mer vin/öl kunnig. Så jag frågade helt enkelt bara på, ” Om jag säger att detta är ett franskt, fylligt och smakrikt vin”  är jag  inte helt ute och cyklar då?  Och så vidare…..
Dessutom kunde jag inte sova på hela natten, jag somnade vid tre, vaknade vid kvart över fyra med ett ryck och trodde jag försovit mig, somnade tillslut om tror jag eller iallafall dvalade  fram till tjugoöver fem, gick på toa somnade om och sov fram till strax innan klockan ringde halv sju. För att då gå upp och klockan åtta vara på jobbet för ledningsmöte, spafix, avdelningsmöte med mera, med mera. Klockan halv sju i ”eftermiddags” gick jag  ifrån stationen för att sedan komma tillbaka en timma senare för vinprovning med restauranggänget. 
Imorgon blir det Spa ”utbilning” med Jenny, många behandlingar ska hinnas med och söndag blir en likande dag med Q for skin ”utbildning” och kanske eventuellt gästbokningar…
Så nu börjar återigen allvaret, och de enda skillnaderna från i somras är att Caisa bytts ut mot Jenny och jag har istället för Helena blivit Spa-ansvarig.
(Im the Boss now) ;)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu