Feed on
Posts
Comments

Två dagar har gått sen sist jag skrev och på två dagar har jag hunnit med en Kick-off i barnbacken med kollegerna, det var fem-kamp och mitt lag vann. Woho. Och när femkampen var slut och vissa började dra sig tillbaka in för att det frös startade jag och M snöbollskig mot först bara J men sen kom även E, Je, G med in i allvaret ( för det var ingen lek, det var på blötigt allvar) och blöt det var bara förnamnet av vad jag var efter det. Så sen blev det bastun och rulla sig snön mys. Och på kvällen samlades vi alla igen för att äta egenlagad mat tillsammans.
Och idag var jag, Je, M, G och A ute på en tvåtimmars tur på skidorna och sen när vi kom hem bytte vi om till varmare kläder och gjorde oss redo för lakfiskeäventyr ute på sjön. M fick napp, det fick inte jag, jag fick bara frysa om fötterna men lika nöjd var jag för det för på vägen ner till lakfisket så fick jag åka skoter :)
En sak på min lista ” de här ska jag göra under vintersäsongen” kan jag nu boka av..Skoteråkningen :D

lake

Imorgon börjar jobbet med några dagars utbildning och ännu mer umgänge. Så nu ska jag logga ut och försöka sova så jag vaknar i tid imorgon. :)

 

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu