Feed on
Posts
Comments

Tack vare skidturen i söndags så fick jag skavsår på hälen och inte blev det bättre av att jag dagen efter envisades med att åka lite längdskidor och gå en långpromenad med Signe och en kortis med Holly. Så idag har jag haltat runt innomhus och tyckt synd om mig själv medans de andra två fick ut och åka längd själva (fast det var ute max en kvart, så jättekallt har det varit i dag). Själv har jag städat mitt rum samt i stort sett hela P-huset, follat upp mina gardiner och tvättat. Dessutom gjorde jag en fotkurs specialare på Michan och sen var jag och de andra (+ Rey) nere i fjällbua och handlade oboy till våra kanelbullar som vi fikade mitt på dan. Därefter var vi ute en snabb och svinkall sväng med Signe.

Nu sitter jag i mitt nystädade rum och fundera på om jag inte bara ska krypa ner sätta på en film och sen ladda för morgondagen. För är det inte lika kallt imorgon som det varit idag, och jag kan komma på en bra plåsterlösning till min häl så är tanken att vi ska ge oss ut på en tur imorgon. Inte så lång som i söndags, max två - tre timmar…Bara lite lagom,  för att få våran dagliga dos av D-vitamin eller är det kanske C-vitamin eller E-vitamin eller näe det är nog lite solenergi vi behöver.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu