Feed on
Posts
Comments

Idag är min sista jobbdag, den kommer visserligen hålla på längre än vad som är schema lagt och vara intensiv, men det är väl bara kul antar jag. Imorgon stänger stationen klockan 15.00 och på kvällen ska vi åka till golfrestaurangen i Idre och ha avslutningsmiddag. :) Hoppas på en trevlig kväll!! Därefter så väntar bara hemfärd..

Och jag har nog inte insett att jag faktsikt ska hem nu, fast jag har börjat packa lite smått. Här uppe har man liksom inte tänkt på varken vad det är för dag eller vilken vecka det är eller kommer bli. Man har inte planerat längre än, max vad man ska göra näst kommande timma. Och nu vill alla helt plötsligt att man ska veta in i detalj vad som ska hända de närmste två- tre månader. Men jag vet inte!! Jag vet bara att jag kommer vara tillbaka i Snickerboa den 26 december för ännu en säsong.

Och nu knacka hanna på så, vilken tur att jag inte planerat denna förmiddagen för nu blir det frukost på stationen… : )

/Catrin

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu