Feed on
Posts
Comments

Igår var det dop och bröllop på stationen, och jag var med och serverade den kvällen. Och vilken toppen kväll vi hade tillsammans. Man kände det liksom i luften redan när man kom in på station att alla var extra taggade för en riktigt stor gästskara. Bröllop/dopgästerna vara bara de 60 personer utöver de hade vi 130 på listan för vanlig buffé,temaavslutningar, födelsedagsbord plus tio stycken som firade födelsedag med Alá Cart Meny. I Stort sätt alla jobbade, fyra kockar, fyra och en halv servitriser och servitörer för bröllopet, en till tio- gänget, 1 diskare och bufféansvarig, 1 dessert flicka och en alltiallo… :) Där bland alla dom var jag.. :D klockan 00.00 inatt kunde vi tillslut ge en gruppkram för att vi överlevt kvällen.

och imorse klockan 7 var jag på stationen för frukost och diskpass till strax efter 10. Nu är klockan två och jag sovit fram till nu. Ikväll är det kräftskiva för personalen i P-huset och kräfthatt är ett måste. Så kreativiten har flödat och som bilden visar, så ser min hatt ut för tillfället. Ska på med lite snapsglas och visor sen är jag nöjd. En platt hatt av en papptallrik, någonannan har en ”lampskärm, en tredje en vin kartong…japp ni förstår man tager va man haver…

Ha det gött!

 

 

 

 

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu