Feed on
Posts
Comments

 

Idag har det varit en perfekt ledig dag, jag vaknade vid åtta med ett ryck av att jag precis drömt att jag hade bråttom till en missad behandling. Men efter att jag tänkt igenom de lite i yrvaket tillstånd insåg jag att jag var ledig för en gångs skull. Så jag åt frukost på stationen och packade ihop ett lunchpaket och gick sedan iväg upp mot jakobshöjden, när det kanske bara vara 100 meter kvar hittade jag ett perfekt ställe att rulla ut mitt liggunderlag, ta fram mitt täcke och bok  och lägga mig och läsa. och där låg jag, med ena kinden (mest) vänd mot solen och varvade mellan att sova och läsa med P3 i örorna :) Vid två tiden, packade jag ihop mina saker och gick upp sista biten till toppen :) Sen skuttade jag hem, kissnödig som jag var :P . När jag kom ner till Phuset joinade jag de andra och tillslut hamnade några av oss upp på stationens veranda med öl, vin och ost. (hur vuxet är inte det?)

Nu är kvällen ung och vid nio ska vi fira en som idag fyller 20 år, med alkoholhaltiga drycker, chips, jägarsnus och tända ljus.

 

PERFEKT!

ps. när du solar använd alltid solskydd och vänd på ansiktet imellanåt. Att bara sola ena sidan av ansiktet är inget jag rekommenderar. Det syns nämligen hur jag legat och solat idag. Ena sidan är röd andra vit med ett pannbandsträck i pannan…tur att jag har en lugg och foundation som kan dölja detta misstag. Ds.

 

ps.nr:2.igår var jag på massage och det var toppenskönt!)d.s

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu