Feed on
Posts
Comments

Vi började vår vandring klockan 11 på tisdags förmiddagen,efter att vi packat ihop våra saker och insett att väskorna blev tyngre än vi räknat med. Vi gick från grövelsjön- Gröthogna (norska sidan) gissningsvis var det en vandring på 1,4 mil, det tog oss i allafall till klockan sex att gå dit. Vi slog läger vid en bäck bland mygg och grästuvor, gick kanske upp för en tredje del av berget gröthogna, tittade på utsikten. Vi sov i tältet och vaknade, sjöng allsång och somnade om, vaknade igen och möttes av solen som sken rakt in i tältet, drack vatten i bäcken och lagade frukost med hjälp av spritköket. Packade ner tält och sovsäck igen och började vår vandring mot stationen igen klockan 10 på onsdagsmorgonen, vi gick på svenska sidan hem och vi gick och vi gick och vi gick. Och kom tillbaka till stationen, med ömma fötter och axlar och röda som tomater i ansiktet vid fyra tiden. Dag två blev det nog en promenad på cirka 2 mil. Vi avslutade kvällen med att äta varmrätten på staionen och efterrätt alá oss på mitt rum.

Tack Lovisa för att du ville komma upp och hälsa på :)

Ps. Jag har fortfarande inte fått upp skruvlocket på termosen. D.S

 

 

 

Tack för två fantastiska dagar i fjällen :)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu