Feed on
Posts
Comments

Det där om att jag kräver vackert väder om jag ska ut och gå på kalfjället tar jag tillbaka. För idag har jag varit ute på en tre timmars tur till Fosksjöarna i intensivt regnväder, med P3 i örorna och en dygnsur väska på ryggen. Men det var ändå härligt och när jag kom tillbaka från min tur, hängde jag upp mina genomblöta kläder, tog en varm dusch och värmde på min musselsoppa från gårdagens middag på station (så ni inte tror jag har varit ambitiös och lagat soppan själv), smsade C och  fick svar att jag kunde komma ner vid halv nio till sparummet och få min välbehövliga halvkropps massage. :)

Igår vid middagspasset i restaurangen hade vi en lugn kväll, runt hundragäster men med allt under kontroll, vid strax efter elva var vi klara och vid halv tolv satt jag i min säng. vid halv ett la jag mig ner och försökte somna men klockan halv två satt jag återigen upp i sängen, med näsan tryckt mot fönstret och tittade ut på regnet som öste ner och med alldeles för många tankar efter dagens Spa möte. Hur ska jag göra? Vad vill jag? Vad vågar jag? …Fortfarande inget bra svar.

Dagens väderprognos: Ute: 2 grader varmt och intensivt regn.
Inne: växlande molnighet och blåst.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu