Feed on
Posts
Comments

Vi samlades nedanför P-huset för fyrtiominuter intensiv brännboll, med ett väder som ibland var regn, ibland var sol som bländade bollens framfart. Vi körde med racket som var det minimaliska jag sett, men som nästan gick att använda. Vårat lag förlorade, men vad gjorde det. Vi spelade för gemenskapens skull.
Efter den intensiva brännbollen blev det dags för mat, vin och trevliga tal med all personal för sommaren på Hotellet. Det var grillat, potatissallader, lax, ostar, chokladkaka, grädde och det var helt fantastiskt gott. Det blev en mycket fin och bra kväll, med solen som sken in genom fönster och en klarblå himmel så man såg fjälltopparna för första gången.

Nu är klockan kvart i åtta, och om en kvart ska vi mötas upp i SPA-avdelningen för genomgång av produkter och behandlingar. På måndag har jag min första fotbehandling-spännande.

:)

Kramar :D

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu