Feed on
Posts
Comments

 

Har haft min första dag i Spa-avdelningen idag och den har både varit lång, intensiv och väldigt roligt. Eftersom jag aldrig har använt dessa produkter så fick vi börja med att försöka gå igenom produkterna och hur alla behandlingar ska gå till. Därefter gjorde jag en testansiktskur och fotkur inför måndag då jag har det på två kunder.

På eftermiddagen blev det full fart och kaos när vi får två stycken fjällvandrare som vill ha varsin helkroppsmassage, så vi rusar igång och gör klart för dessa och därefter har C en till medans jag skyltar i glasskåpet och möblerar om lite i relaxen. :)

En spännande dag som inte blev alls som vi hade planerat. Och ikväll blir det extra arbete iform av behandling och produktplugg. Och jag ser framemot det. Men först tror jag att jag ska skynda mig ut en sväng och fota för solen skiner och molnen är inte så täta just idag. Men inte är det varmt, så det är tur att jag har mina långkallingar och raggsockar på mig konstant här. :)

Så snart kanske det kommer lite bilder på området också :)

Thousand year- Charlotte Perri

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu