Feed on
Posts
Comments

Jag brukar få nypa mig i armen ibland för att se så det inte bara är en magisk dröm alltihopa. För det var något magiskt med platsen vi befann oss på. Den 27 maj för ett år sen var dagen då vi stod på skolgården, lät tårarna falla och kramades, lovade varandra att detta inte var sista gången vi sågs och sa hejdå till vårt käraste hem.

Nu vill jag bara säga ett stort tack för att ni lät mig växa som person, tack för att jag fick uppleva internatlivets vackra kemi människor emellan, tack för att jag fick en underbar klass och otroliga lärare. Tack för att vi fick äventyra och busa. Prata allvar om livet och kasta spaghetti i taket. Klättra i Skuleberget och hitta nya framtidsmål. Bada majbad i Moälven och spela nattbadminton i gympasalen. Tack för att jag fick lära mig att åka skidor och inse att sushi inte alls är gott. Tack för goda frukostbuffér varje morgon innan skolan och tack för att vi fick låna skelett-Oskar på lektionerna. Tack för allt och lite till.

Tack för mitt bästa år i livet på Hampnäs Folkhögskola 20100824-20110527. Tack Hälsa & Friskvård, ni vet att jag älskar er. Tack Hemgården och rum nummer 9.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu