Feed on
Posts
Comments

YouTube Preview Image
Återigen kommer jag sätta mig på ett tåg med en biljett som har en slutdestinationsplats som jag aldrig har besökt, där kommer jag möta männsikor som jag aldrig träffat förrut, lära mig nya rutiner och upptäcka nya äventyr. Ännu en  gång blir det ett äventyr som jag inte vet vart eller hur det kommer att sluta. Jag vet bara att det kommer bli bra, för det har jag bestämt.
Vem var det som sa att jag inte vågade? Att jag inte skulle våga flytta?
Inte var det jag iallafall, jag var tyst, smidde mina planer och nu tar jag tåget och åker…igen. 
Jag har bara väntat på rätt tåg..
Jag har väntat på rätt tåg sen jag åkte tillbaka med de förra rätta tåget, det var inte längesen så redan nu får jag kliva på igen. Denna gång åker jag snett uppåt landet, stannar i en stad och tar bussen de sista tjugo milen för att sedan nå fram till en plats som ska få bli mitt hem för ett tag.
I väntan på rätt tåg så ler jag, för jag har lyckats, precis så som jag ville. :)

Nu ska jag titta på hockey!
Kram

Ps.25 dagar kvar…D.s

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu