Feed on
Posts
Comments

Fick ett sms igår kväll av en kompis som undra om jag ville följa med ut och äta ikväll. Så vid sju tiden åker jag in till Eksjö för lite härligt tjejsnack på Keskins. :) Vi fyra har hunnit med många långa utekvällar tillsammans alltid med ett oväntat slut. Så ska denna kväll endast innehålla mat och mys på en resturang i stan eller blir det som vanligt?  :)

999- Kent

YouTube Preview Image

Dagens I-landsproblem blir förresten att när jag plockade ut skjortan som jag planerade att ha på mig ikväll, så ser jag att den har två fläckar på framsidan väl synligt och jag  inser  att jag faktiskt inte har tvättat den sen sista kvällen i stockholm. :S Suck! Nu kommer den inte hinna torka, eller jag kanske kan blåsa den torr med hårfönen förresten. :P

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu