Feed on
Posts
Comments

Så här förklarar och förkortar jag det:

Jag har haft långa nätter ute på Stockholms gator med ett leende på läpparna och fötter som ömmar, dyra taxiresor som någon annan alltid fått betala, obekväma nätter på någon klasskompis soffa.

Jag har haft långa promenader med Rex och snabba kvällspromenader runt kvarteret, bajsplock och revirkissningar.

Jag har haft långa skoldagar med intressanta lektioner om huden, kroppen, musklerna, lera, spirulina och revitalizing. Lika långa dagar med kundpraktik, med kunder som lyssnar dåligt och fattar trögt. Med kunder som berömmer en för allt och kunder som tillrättarvisar lärarna hur det lär ut till oss. Jag har haft både bra och dåliga kunder.

Jag har också hunnit med några öl på den närliggande after work baren tillsammans med klasskompisarna.

Jag har haft tunnelbanestress, metroläsning, svettiga timmar på Friskis & Svettis, underbara dagar, bra dagar och trevliga dagar. Jag har hittat i stan och jag har gått vilse. Jag har fått bra på proven och haft prestationsångest. Jag har pluggat i massor och lyssnat på häftiga berättelser. Ätit marockansk mat och lärt mig lite ur deras kultur. Jag har lyssnat på house musik och lärt mig älska det. Jag har gått till pendeln med NRJ musik i öronen och sjungit med till Ansiktet.  Jag har luktat rök och slutat känna doften av det. Jag har ätit ost i alla dessa former och smaker och jag har hunnit tröttna på det.
Men mest av allt har jag levt i en hejdundrande bra miljö, där allting händer och där det alltid finns roliga saker att göra. Jag har trivts och lärt känna huvudstaden på två månader och insett att det kanske inte är så dumt, med Stockholm trots allt. :)

Topp tre fem ”dessa låtar förknippar jag  med Stockholm”

1. Ansiktet – Äckligt
YouTube Preview Image

2. Maskinen- Krossa alla fönster
YouTube Preview Image

3. Norlie & KKV - Tröjan du hatar
YouTube Preview Image

4. Svenska björnstammen- Svalkar vinden
YouTube Preview Image

5.  Avicii (feat Skrillex)- Levels
YouTube Preview Image

TACK STOCKHOLM! <3

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu