Feed on
Posts
Comments

Han pratade, jag lyssnade men efter ett tag såg jag bara hur hans mun rörde sig men jag hörde ingenting. Jag blinkade till, spetsade öronen och hittade koncentrationen igen. Återigen hörde jag när han pratade om moms och deklarationer, om att tjäna pengar och om att skatta rätt…och jag insåg att jag inte förstod någonting. Men jag log, för vad skulle jag göra. Jag fick broshyrer och datum som jag skulle komma tillbaka till. Och de ena datumet är redan nästa vecka, så nu måste jag få fundera och läsa på. 
Varför måste allt vara så himla komplicerat och svårt? 

YouTube Preview Image

2 Responses to “Krångligheter och vårdagar”

  1. regnbågsblåajag skriver:

    Var på Starta eget företag kurs igår på Skatteverket…Men det verkar alltför komplicerat för att jag ska klara av det i nuläget….Drivkraften finns inte. :/

  2. Malin Ö skriver:

    Nu blev jag nyfiken :p

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu