Feed on
Posts
Comments

I grundskolan var jag ganska duktig på geografi, jag tyckte det var kul och intressant. Det som är mest intressant i nuläget är att jag trotts detta trodde på största allvar att Lysekil låg i Lappland ända tills jag slog upp det på Eniro och insåg mitt snedsteg. Lite som Loreen som trodde att Baku låg i Karibean, stackars henne som nu bara får resa till Azerbaijan…Vad fick vi lära oss på Geografilektionerna egentligen?!?

På fredag ska jag på teater och idag ska jag göra min första riktiga hemmabehandling, vi får se hur det slutar.

Jag försöker fortfarande sammanfatta två månader i Huvudstaden (Stockholm) :P  utan något vidare resultat.

”Om livet ger dig citroner,gör någon typ av fruktig jucie” Conan O´brien

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu