Feed on
Posts
Comments

1. YouTube Preview Image

2. YouTube Preview Image

3. YouTube Preview Image

4. YouTube Preview Image

5. YouTube Preview Image

Nästa helg är det Melodifestivalen final. Så här ser min topp ut i bästa låtar, kanske inte dem som jag vill skicka men bra är de.

Det känns konstigt att jag är hemma men vi kom igår, och jag hopppas på jobb, så jag får flytta snart igen.
Snart kommer en resumé av Stockholmsäventyret, om allt och lite till och så en liten toppmusik lista på vad som kommer påminna mig om Stockholm. Först ska jag bara skriva ihop det, i natt. :)

Torsdagen med klassen var udda, knasig men helkul! Vi började med afterwork vid 16 och jag somnade i soffan tillsammans med några fler i en lägenhet på lilla essinge runt klockan 04. I tolv timmar busade, åt vi, träffade andra, åkte ”hjullastare” och gick på skumma barer i skumma kvarter. Sen kom vi direkt till skolan i strumpbyxor, klackarskoroch utkletat smink. ;) Så det kan bli :)  Mer kommer när jag vet vad jag ska berätta.

Soliga kramar från Småland

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu