Feed on
Posts
Comments
YouTube Preview Image

Vi firade att provet var klart och att alla iallafall fått godkänt genom att placerar oss på en bar på odengatan. Där fick vi chansen om prata om skolan, lärarna, provet, självdisiplin och prestationsångest.

Innan vi gick från skolan pratade C om att bara du vet att du kan, så kan du få vilket jobb som helst. Kanske får du börja i skiten och städa herrtoaletter innan du kommer upp till de jobb som du egentligen vill ha. Men är du beredd att göra allt och lite till så finns det inget som kan stoppa dig mer än du själv….
Det känns som om jag har hört detta tusen gånger om förrut. Så varför vågar jag inte lite på deras ord. Samtidigt som jag vet, innerst inne att det är jag själv som är det stora hindret och som stoppar mina egna drömmar. Fan.

Imorgon är det kundpraktik, det är seriöst allvar och jag bara måste fixa säljbiten. 100% prestationsångest! Varför?!?

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu