Feed on
Posts
Comments

Igår hade jag två kunder på praktiken, men jag hade två långa behandlingar så jag hade fullt upp hela dagen :) Jag började med en aromainpackning med Spa massage på en dam som tydligen visste allt om våra behandlingar. Sen fick jag avsluta med en behandling på en jättetrevlig tjej, en exklusiv Spirulinainpackning som bara var jättenöjd. Vad skönt det känns när dem säger att dem är nöjda och tycker att man är duktig, dessutom fick jag chans att visa min säljtekniker och hon köpte en produkt :D Sååå himla glad man blir, och sånt bra avslut på veckan det blev.
På måndag är det praktik igen, men då börjar vi sent (12-19.30) och vi har kirsti som lärare då med, hon är nog vår  nya idol. Så otroligt glad, possitiv, kreativ och peppande så man har kul varenda minut av dagen.

Nu är det lördag :) och klockan är mitt på dagen och jag har inte tagit mig från sängen ännu… :s Så det kan bli… Ikväll är det fest!!! :D

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu