Feed on
Posts
Comments

Jag sitter i sängen med datorn i knät, utanför mitt rum är det ett smärre kaos. Många röster som pratar samtidigt, de skryts om vem som har mest pengar, vem som tjänar vad, vem som flyger flyplan mest, om hur tjock någon är och hur otränad en annan är. Den enda kvinnliga rösten i sammanhanget ropar för sjunde gången  ”skynda, vi måste åka nu”. Jag tittar på klockan, tanken var att det skulle åkt vid fyra, nu är klockan halv nio och det verkar inte vara klara på långa vägar.
Det är ett smärre kaos utanför mitt rum, jag sitter i sängen och tjuvlyssnar men tänker inte lämna lugnet på rummet.

I skolan i dag hade vi praktikbehandlingar! Jag gorde två helkropps SPA-massager á 55 minuter och en Spirulinainpackning, 55 minuter. Imorgon är det fredag och vi har ännu mer behandlingar på skolan, kul, det kommer nog gå bra. :) Om jag får önska om morgondagen så önskar jag att jag får en lerinpackning, en spirulinainpackning och en aromainpackning. (Aroman vill jag inte ha egentligen men jag måste ju öva iallafall)

Sen blir det helg och på lördag ska jag ut i stockholm, vi ska till söder och äta och sen blir det utgång. Men första problemet blir att hitta till just söder. Jag äger ju ingen kompass!!!

Kaos från förorten!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu