Feed on
Posts
Comments

2011, var året som jag klev upp några extra steg i min egna trappa, chansade, vågade och hade det helt knasigt bra. I Januari åkte jag tillbaka till mitt hem på Internatskolan bland människor som jag avgudade och fick vara den jag var. Feburari får jag ett sommarjobb på Rusta i Övik och jag hittar en liten 1:a att bo i under sommaren och tills jag tror jag är redo för nya äventyr. Jag andades ut och log. Den tredje månaden på året innehåller många intensiva helger och nätter på skolan, vi har klassfest och jag blir firad med sång och hemmagjord chokladmouse får fina presenter och är kär i Hampnäs. Det blir april och skolan börjar lida mot sitt slut, vi umgås i mängder, gör allt och lite till. Tillsut rinner det floder ner för våra kinder, det har blivit majmånad och sista dagarna av en fantastisk resa på Hampnäs. Jag blir kvar i Övik, flyttar in i min etta i juni, börjar jobba på rusta och skaffar mig träningskort på Friskis. Cyklar till Hampnäs, skriver en krönika som publiceras i Allehanda media och umgås med Lovisa och Malin i mängder och fortsätter med träning,umgås med malin och lovisa och jobbar i juli och augusti månad med. I Augusti avslutar jag månaden med att komma hem till Småland och filma Stadsfesten. Det blir September månad och vi har en tjejklassträff med mat, hemligheter och godsaker. Jag går på maran en av dagarna och dansar tills benen inte orkar mer. Sen åker jag och Lovisa till solen i oktober :) En resa som är min bästa utlandsresa ever. ;) Efter ett år och två månader exakt flyttar jag från Övik till Småland igen. I November jobbar jag extra som ”hemmafru”, är med på dansshowen och får lite extra jobb på Rusta. Sista månaden på året och det blir sommarfest, Fiesta julshow,  julafton, jobb och ett riktigt hejdundrande nyårsfirande med vackra människor från Hampnäs.

Så tog året slut, 2011.
Vilket förbaskat bra år det var. :)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu