Feed on
Posts
Comments

Imorgon har jag första praktikdagen på skolan på riktiga kunder som kommer dit och betalar för sig.  Och jag är den där typiska tjejen som vill att allt ska bli perfekt direkt och känner att absolut ingetnting får gå fel. Jag vägrar göra fel! Och även fast det är okej att ha sina ”fusklappar” i behandlingsrummet, så vill jag inte, för hur proffsigt känns det?! Kanske borde jag och fler med mig egentligen släppa lite av kraven som man har lagt på sina axlar och känna att det är okej att göra fel (eller annorlunda om föredrar det ordet.) Men jag vet att jag kommer tänka att ingenting får gå fel när jag väl står där redo, men nervös i väntan på min första kund, därför ska jag nu logga ut från datorn och luftträna moor mud behandlingen och spamassagen. Sen ska jag sova och vakna pigg och redo för oj vad jag längtar, det kommer bli awesome! :)

”Jag vill inte vara sämst, speciellt inte sämre än mig själv”- Citat, Elin Kero

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu