Feed on
Posts
Comments

Ikväll är det dags för dansshowen i Eksjö och vi verkar aldrig kunna sluta vara med utan fortsätter år efter år även fast vi börjar bli både väldigt mycket längre och äldre än de andra. I år kör vi något som inte alls är vår stil på dans, men jag hoppas verkligen att det sitter. Men  jag ska erkänna, jag är nervös för att vi ska gör fel och nervös för att jag är nervös. Jag brukar inte vara det, men den här gången tvekar jag på om vi tillsammans kan göra denna dansen så rättvis som den borde vara. Jag kan bara hålla alla tummar som jag har, två, och ge järnet därute. För vi måste fixa detta bra, vi vill ju vara bäst!

Jag ska iväg och jobba snart, 12-18. kl.19 senast måste jag vara i omklädningsrummet för att hinna både sätta i linserna, sminka om, locka håret och sätta fast tomteluvan. Andas!

I eftermiddag/kväll kommer även Lovisa till Nässjö och sen ska hon med och titta på dansshow och sen hem till hålan och se hur jag bor…jag ska visa henne hönorna, hästarna, affären där de säljer gammal mjölk, star*bar och Hult. :D (Det kommer gå snabbt, Hult är mindre än man tror)

YouTube Preview Image

The story-Brandi Carlile

Hampnäs 2010/2011 <3

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu