Feed on
Posts
Comments

 DAG 1: Profilbild på FB.
DAG 2: En kväll jag aldrig kommer glömma.
DAG 3: En av de viktigaste personerna i mitt liv.
DAG 4: Något jag älskar.
DAG 5: Dagens klädsel.
DAG 6: 5 fina låtar.
DAG 7: 5 fakta om mig själv.
DAG 8:
Något jag saknar.
DAG 9: En gammal och en ny bild på mig.
DAG 10: En snygg person.
DAG 11: Profilbild på MSN.
DAG 12: 5 mål i mitt liv.
DAG 13: Den finaste bilden jag vet.
DAG 14: Det finaste citatet jag vet.
DAG 15: En bild som för mig betyder kärlek.
DAG 16: En bild som alltid får mig att le.

1295, det är antal bilder som finns i min Hampnäs mapp. 1295 bilder som alla betyder något speciellt, som visar något viktigt, som förklara kärleken till Hampnäs. 1295 bilder som jag kan sitta och titta på om och om igen, bara för att få minnas. 1295 bilder som jag förvarar på säkert ställe för att de aldrig ska få försvinna. 1295 bilder kärlek & saknad.

Hemgårn <3

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu