Feed on
Posts
Comments

Jag tror att jag för otur med mig när jag är på hockeymatcher, för varenda match jag har varit på de senaste året  har slutat med att fel lag vunnit. Igår var det alltså AIK som tog hem matchen men 2-0.  Det var drygt 5000 supptrar på plats för att hejja på  modo och knappt tio på AIKs.

Kvällen slutade iallafall bra för HV71 som vann sin första match mot Färjestad med 6-2. Bra jobbat!

Känner förövrigt att jag blivit mer och mer haj på de här med hockey, kanske är det modostaden som gör det. ;)

Nu ska jag till willys och handla och ikväll blir det dans Fuego på Friskis & Svettis. (kom precis hem ifrån ett Spinning baspass som blev till ett medelpass där).  Ikväll blir det mysmat och planering. I helgen jobbar jag :)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu