Feed on
Posts
Comments
(Foto: Johan Lindqvist)

 Så var det även för den här gången slut. Gatorna har tömts på folk, scenerna plockas ner, staden städas ren, jag laddar över matrialet som vi filmat under stadsfesten. Publikhav, glada människor, solsken, glädje, artister, musik – stadsfest.

Jag hann stå i samma artistinchekningskö som Swingfly, ta i hand med Swingfly, se lite av september från pressdiket, dansa på stora scenen under Danskavalkaden, testa alla scener, filma publikhav, filma tjejerna från Tjejbussen när det kom ut på röda mattan, filma Lasse och Joakim Nätterqvist när det kommer springande i Slowmotion på röda mattan, filma bajjamajjor och glada människor, springa med full utrustning genom kullerstensgator för att hinna till nästa scen, filma ännu mer publikhav, filma The Ark från pressdiket och tillslut med ömma fötter och ryggar avsluta med att se The ark. De som jag inte hann med men som jag gärna sett var ju Hilda´s Gitarr. Men jag har hört på rycktesvägar att det var drag på Vaxblekarscenen då- och det kan jag förstå.

YouTube Preview Image

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu