Feed on
Posts
Comments

Igår var en riktigt bra dag! Först gymmet med lovisa och vi fick hela fria vikter rummet för oss själva. :D Sen ner på stan med Carro och där möta upp Mia och äta på UH och prata i mängder. Efter det mötte vi upp Marie-louise och gick upp till nya ”Hampnäs”. Det känns så himla fel att säga Hampnäs om något som faktiskt aldrig kommer bli som just Hampnäs. Vi fick en guidad tur bland flyttkartonger, målarkillar, getingar och ”gamla” lärare. När vi kände att vi var klara med vårt studiebesök så gick vi till Reuterdahls och fikade och då kom även Malin och var med….<3 Så många fina hampnäsare på samma gång. Efter fikat åkte vi hem till oss så Mia fick se hur jag och Lovisa bor! Vid klockan åtta var det bara Lovisa, jag och Carro kvar. Då blev det Tvtittande, ”göteborgs-duo-talkshow”, skratt. Sen blev det natt och jag och Carro gick till mig, pratade-om-sådant-där-som-man-bara-pratade-om-på hampnäs, i ett par timmar…
Det är härligt!
 Inte som då, men nära inpå!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu