Feed on
Posts
Comments

 Januari- kreativmånad

Första månaden på året inleddes med mycket skrivande, pennan glödde. Lite besök på arbetsförmedlingen, jobbsök. Hade tacokväll med Media-tjejerna. Dansgalan i Vara, där vi dansade miss kiss.. :)

Februari-jobbmånad

Jag skiftade mellan att jobba på industrin och i klädbutiken, där det ena var något roligare än det andra. Lutra-lördag med lasedome och lyckades simma lagom långt under vattnet, även fast jag inte är så duktig i det. :)

Mars-Gjorde ett bra köpmånad

Fyllde 20 år, var med på tylösandspokalen och smög runt i tylöhuskoridorer. Gav blod för första gången. Gjorde mina två första isvaksbad för året, under en uppvisning för högstadiet. Men det bästa som hände i mars var att jag investerade i min favorit Nikon <3

April-dröm-till verklighet

Filmade krocken för min egenskrivna kortfilm, några otroligt roliga och häftiga dagar. Fotograferade mina kusiner i clownkläder och jobbade lite smått så där ibland.

Maj- funderarmånaden

Började med mina öviksfunderingar, flytt eller inte. Var med och hjälpte till under SM i livräddning, Vann en tupp och en höna av rasen dvärg silkes, som senare fick namnen Victoria Chanel och Daniel Coco. Filmade sjukhusscenen av kortfilmen.

Juni – Sommarmånad

Tävlade i Lutras egna tävling ”talluddenopen”, inför tävlingen så var jag även ute och sprang vilket är väldigt sällsynt att jag gör, dansade med Bellinghamgirls som pausunderhållning på Eksjö körfejden, Följde Victoria och Daniels bröllop på TV, Tränade massa bräda i hunsnäsen, hade en riktigt rolig midsommarafton och var 95 % säker på att det skulle bli Övik till hösten. Fottade allt och massa. Spenderade resten av min tid hos på Engströmsgården.

Juli- värme & jobb

Var i sommarstugan där vi anordnade morfars 75 års fest, jobbade i klädbutiken, tränade bräda i hunsnäsen, åt glass, badade i sjön, var i Björnholmen på bugg (eller om det var i juni). Fottade allt och massor.

Augusti- Spännandemånad

Fafar 80 års fest i halmstad, drejjade. :) jobb i klädbutiken, gav blod för andra gången, satt i en liten instängd lägenhet och redigerade filmen, köpte mig en pc (eller det kanske var pappa som betalade förresten), bugg i Björnholmen. Massa tankar och funderingar inför Övik och strax därefter en flytt till mitt kära internatrum på Hampnäs. Första skoldagen.

September- underbarmånad

Tillsammans med min nya klass vandrade vi höga kusten leden, tältade och promenerade lite till. Frluftsliv. Hittade fina vänner som jag aldrig vill släppa taget om och var ute på Håriga Harry för första gången, Var på dansmaran :) Kortfilmen tävlade i TellUs tävlingen, blekinge, där vi kom vidare till Novemberfestivalen (Men tyvärr kom vi inte vidare därifrån sen)

Oktober- Ladies Night & Upplevelser

Åkte ner till Trollhättan och Göteborg för att tillsamman med syrran och några kompisar gå på Ladies night. Hade första delen på massageutbildning. Fick testa på afrodance och klättrade/kröp i skallbergsgrottorna. Höstfotograferade Tessan med assistent Mia till hjälp. Var tillsammans med Lovisa och Helena och tittade på när frölunda fick stryk av modo, vilket var lite otur eftersom vi stod i Frölundas hörn. Njöt över att jag vågat flytta till övik och därigenom träffat dessa underbara vänner.

November-praktik & Hampnäs

Fick höstlov och hade en riktigt rolig praktik på Hotell höglands Spaavdelning. Besökte trollhättan, jul på Liseberg och en rolig utgång på butlers, kom tillbaka till hampnäs och klämde min tumme i min egna dörr, gick ut tillsammans med de finaste och bästa på håriga Harry och till sist fotade jag två sötnosar nämligen Diva och Chiros.

December- jul & Snö

Jag och Lovisa inledde december med vårat fantastiska gympapass, vi, några tjejer i klassen + hund, tog en promenad över isen utan att gå igenom, gick testledarutbildningen och klarade den bättre än jag kunnat hoppats, vann innebandyn mot mellansel, julmys i hemgården, latjade fram en novell som blev helt okej och till sist var det sorgligt nog terminsavslutning :**(.

Åkte tåg med SJ, en resa som aldrig ville ta slut. Firade jul med nära och kära, hittat min favoritlåt på Lokeskivan (vinterfåglar) <3, var med kusinerna på boda borg och firade ut de gamla året och in det nya med billig och dyr champagne.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu