Feed on
Posts
Comments

Jag var över i Huvudbygdnaden och gjorde pizza med Tessan, vi köpte färdig pizzadeg som man bara behövde rulla ut, färdig skivad skinka och riven ost. Så det var nästan färdigt alltihopa. SMIDIGT är ordet! Och GOTT!!

Sen tittade vi på Tv tillsammans med Mia. Under Postkodmiljonären så tyckte vi det lät lite lustigt, Mia stiger upp i från soffan, går ut i korridoren, det är något som ringer…Och japp det är brandlarmet som har gått. SÅ vi tar på oss jackorna och springer ner för trapporna och ut i kylan. Möter upp de andra från de andra husen (larmet går i alla byggnader alltid) Vi möts vid parkeringen som man ska göra och där förfryser vi i väntan på brandkåren. Det kommer en räddningsbil, en brandbil och en polisbil. Men det var lugnt det var falskt alarm kan man säga. Vissa som inte kan sätta igång fläkten när de lagar mat :s Som faktiskt har en fläkt. ;)

Så när det var ”säkrat” var det bara knalla in igen, då hade idol redan hunnit börja. Men det var lugnt. Vi får ju se det possitivt, hela huset kunde ju faktiskt varit nerbrunnet. Nu var det bara fem minuter på Idol som hade hunnit gå. :D

En vanlig kväll på Hampnäs!! Jag ville bara liksom berätta! :D

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu