Feed on
Posts
Comments

För en vecka sen så sov jag här för första gången, för en vecka sen hade jag precis packat upp alla min grejer. För en vecka sen stod jag på mitt nya rum i valet och kvalet om jag skulle gå ner till de där tjejerna som satt i soffan (som jag inte kände) eller om jag skulle gå till de andra huset och fika. Jag valde att gå och lägga mig för att sedan ligga i sängen och undra ifall jag valt fel.

Allt de där var för en vecka sen. Förra tisdagen. På en vecka har jag hunnit med ganska mycket. Jag har hunnit lära känna tjejerna på min våning väl, lärt känna klassen, ätit god mat i skolan, sett staden, stojat, stimmat,och fått dålig humor likt de här.

YouTube Preview Image

:D

Imorgon har vi kost och gympa ( brännboll med idrottsledarkillarna :s ) Idag har vi haft hälsa, kost och fys! :D

2 Responses to “För en vecka sen hade jag inte sådan dålig humor… :P”

 1. regnbågsblåajag skriver:

  Jag läser på hampnäs folkhögskola, hälsa & friskvårdslinjen. det ligger uppe i Ö-vik :D
  så det är riktigt najs. (bor på skolan)

  Du pluggar i Trollhättan va?

  kram

 2. lehx skriver:

  Låter super gött!! Va gör du nu för tiden?? va e de för spännande utbildning?kurs? du börjat ?

  Hoppas allt är bra med dig!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu