Feed on
Posts
Comments

Om tio dagar står jag på perrongen, väntar på tåget, kliver på tåget och reser dryga 80 mil uppåt, bortåt. Norrland.

Bäverhojt och Lingondricka

Jag längtar, för jag tror att detta är precis det som jag behöver. Jag vill börja om på noll, där ingen vet vem jag är, vem jag var i skolan. Om jag var den populära eller den som ingen kommer ihåg. Om jag var den pratglad längst bak i klassrummet eller om jag var hon som satt tyst längst fram. Om jag var hon med många vänner eller om jag var hon med bara några få.  Om jag var jag eller om jag var någon annan.

Norrland.

Bäverhojt och Lingondricka.

Det är typ det jag vet om stället. Men det låter ju lovande :)

 

Det kommer bli en bergochdalbana, det kommer gå fort, det kommer gå upp, det kommer gå ner, de kommer gå runt. Men det kommer vara jag.

10 dagar kvar. Norrland. Bäverhojt och Lingondricka.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu