Feed on
Posts
Comments
YouTube Preview Image

Japp detta youtube-klipp har cirkulerat på olika mediala sidor under de senaste dagarna och upprört ganska många. Man kan ju förstå varför. Det är så sjukt, att hans som föräldrar verkar tycka det är okej. Och att sen inte myndigheterna heller gör något.

Pappan hade tydligen sagt till Media att barnet verkade må bra och att han verkade hälsosam. Jovisst sa resten av världen. Att röka 40 cigaretter om dagen låter ju verkligen jättebra. Undra bara hur länge barnet ”mår bra” ett år eller två, kanske.

Men sen då? Helt seriöst så tror inte jag att de barnet kommer att leva ett speciellt långt liv. Vare sig man vill eller inte. Usch!

Jag har förresten tackat jag till en friskvårdsutbildning i Ö-vik nu.  81 mil upp. :)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu