Feed on
Posts
Comments

För en vecka sen trillade det ner ett vitt kuvert adresserat till mig. Det kom ifrån Hampnäs folkhögskola, jag har blivit antagen till deras hälsa och friskvårdsutbildning. Min först tanke var egentligen ”Neej!” Eftersom jag inte vet om jag vill plugga friskvård till hösten eller om det kanske bara var en freak idé jag hade nu i våras. Jag menar, ett år, är ändå ganska lång tid om jag inser att jag har hamnat fel. Min andra tanke var ”Var ligger Hampnäs?” och den tanken var lättare att besvara, med hjälp av eniro.

Örnsköldsvik 

Ska jag flytta dit? Där det antagligen är kallt året om, där man älskar snön och säkert åker skidor som ett proffs på vintern. Eller förresten jag vet inte vad man gör där upp. Jag vet bara, efter en blick på sverigekartan, att det är långt långt upp som jag kanske hamnar till hösten.

Ska jag tacka ja? Eller ska jag mesa ur och tacka nej?

 

Ö-vik….hmm det kanske inte låter så dumt iallafall ;)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu