Feed on
Posts
Comments
«

Det var sålänge sen som jag skrev något vettigt. Något som faktiskt skulle kunna betyda något. Jag önskar att jag skulle kunna få en ide och ta mig tiden att skriva. Men hur jag än tänker, och tänker så kommer det ingen idé även fast tiden kanske fanns för att skriva. Så är det tomt!

Kanske är det som den där gången i höstas.

Kanske, kanske inte.

Men jag har iallafall börjat på en ny novell, även fast jag bara gjort början så har jag iallafall börjat. Och kanske kan jag även få ihop ett mitt och ett slut. Och om det händer då ska jag lägga ut den här, sen ska jag le lite, läsa den igen och inse att även fast det inte är en mästarförfatter som skrivit den så är det jag. Sen ska jag vara lite nöjd. För det behöver man vara ibland!

Kram

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu