Feed on
Posts
Comments
«
»

Coco & Chanel

Okej nu till den där lilla bilden…

I lördags var jag och mamma på hönedag, det var kul men det regnade och var kallt. Men innan vi åkte hem tog vi bland annat några lotter. Mamma tog två lotter och jag tog en för tjugokronor. Dragningen skulle vara ett par timmar senare, så vi tänkte att vi vinner ju aldrig så vi kan lika gärna åka hem. Så det gjorde vi! Men klockan strax efter två, så ringer det och säger att jag har VUNNIT!

hahahhaha…..

Så i Söndags var vi och hämtade priset som bestod av en tupp och en höna av rasen vit dvärg silke. :) Jag vann första priset, men jag fick välja ifall jag ville ha Silkes hönorna eller en kanin. Kanin hade varit roligt men då vill man ju ha tvåå så att de kan ha sällskap av varandra, så vi valde silkes, eftersom vi har hönor sen innan och mamma har haft planer på att skaffa lite finare raser också! Så nu har vi börjat med dessa. Och vet ni vad, det bästa av allt, de små snyggingarna är MINA!!!

Coco & Chanel heter det! ”Det måste ju vara lite fisförnämt” som min syster sa ;)

Och såhär ser det ut:

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu