Feed on
Posts
Comments
«

Idag har jag varit kameraman för en kortfilm som jag tillsammans med min syster håller på. Idag filmade vi själva olyckan. Så först fick linnea som då skulle vara den som krocka bilen åka på en sladdnings tur tillsammans med ”bilskoleläraren” petter. Sen var det bara för oss andra fyra att hoppa in i bilen, jag satt då med filmkamera och skulle försöka filma allt.

Bilen mullrade igång och vi åkte iväg på den asfalterade vägen. Vi skulle göra den såkallade krocken, jag blev kissnödig bara av att tänka på att behöva åka i diket. Okej, det gick inte snabbt max 50 km/h men ändå. Men det vara bara att filma. Vi hade kommit upp i hastigheten, linnea sa nu som blev ordern för my att utbrista älg samtidigt som hon pekar mot diket, gallskrik, sladd, halv vänding med bilen sen låg vi i diket på andra sidan. :)

När vi fått till dikes körningen var det dags för att förstöra den fina bilen ännu mer och sminka ”vännerna” blodiga. In i bilen och filma.

 

Det var en väldigt rolig dag, allt flöt på bra, alla var jätteduktiga och Petters specialeffekter så som röken blev kanon. Det var föresten Petter som fixat bilen och sminkade ”vännerna” så fint. Jag är nöjd med dagen, hoppas bara att det ser bra ut sen när vi klipper ihop det.

 

Bilder kommer från inspelningsplatsen när jag får in bilderna här….just nu har det inte funkat att lägga in bilder vilket gör en vääldigt irriterad.

 :(

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu