Feed on
Posts
Comments

En Hårmiss

 En hårmiss man inte glömmer

Veckan innan jag drog ner till Tyskland för tre år sen så trodde jag, att jag som brunett hur lätt som helst kunde bli blondin. Men det märkte jag ganska snabbt… faktiskt efter första färgningsmedlet att det var inte så lätt att bara slänga i ett blekningsmedel och att jag sen skulle få ett riktig Paris Hilton blonthår. Det var en väldigt långrad med färgningsmedel som jag hade under den veckan som jag troligtvis inte kommer att göra om på väldigt länge. För det var verkligen en stor hårmiss.

Måndagen Lade vi i ett solblont blekningsmedel i tron om att jag skulle bli blond……jag blev morotsfärgad istället.

Tisdagen så tog vi ett annat blekningsmedel som skulle ge mig blont hår…Jag skulle nog inte kalla den färgen jag hade i håret för blont kanske jag hellre skulle kalla det för neongult för att ni ska förstå hur det egentligen såg ut. Och så förstår vem som helst att det inte kunde se ut när jag åkte till Tyskland. Så det var bara att fortsätta med mina små experiment.

Onsdag lade vi i ett medel som skulle ta bort det neongula i håret och visst det gjorde det men nu blev jag istället gråaktig i håret. Det kunde jag verkligen inte komma med då skulle de väl undra hur resterande ungdomar i Sverige såg ut. En 16-årig tjej som redan blivit gråhårig, ”usch” säger jag bara av tanken.

Torsdag sista dagen som jag skulle kunna ändra mitt gråahår till nåt bättre. Det var ju inte så här som jag tänkt mig det. Paris Hilton blont blev gråhårig tant 65+. Jag 16 år. Just då snurrade en mängd olika tankar genom huvudet, hur skulle jag göra?. Så tillslut lade vi i två olika färgningsmedel först ett orange så jag återigen blev morotsfärgad sedan lade vi i mitt femte medel för denna veckan i mitt hår, ett bruntmedel. För då hade jag ångrat mig…..och det var första gången på hela den veckan som jag efter att jag tvättat av färgen, torkat håret och tittat mig i spegeln blev nöjd.

Äntligen så såg jag normal ut igen jag hade samma färg som jag hade från början. Men denna gång var hela min hårbotten sårig av alla blekningsmedel och jag visste en väldigt viktig sak.

Jag Ska Aldrig Bleka Mitt Hår Igen!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu