Feed on
Posts
Comments

Jag väntade på mamma, vi hade handlat det sista på Ikea och nu skulle vi bara gå på toa. Så medan mamma gick så vaktade jag vår vagn. Jag stod lutad mot en vägg och tittade lite slött på alla människor som gick förbi, men nästan alla stannade upp, vände sig mot väggen rättade till tröjan eller trasslade ut fågelbodet de hade på huvudet. För på väggen som jag lutade mig mot hade de hängt upp olika sorters speglar, några var små,  några runda,  några avlånga och någon var nog fyrkantig också. Det roliga med alla de som gick förbi var att det försökte fixa sig lite diskret så att ingen såg. Men det tror jag nog det var för  det var inte bara jag som var där, mitt i mot väggen med speglar var det soffor uppställda och där satt alla män väntade på sin shoppinggalna fruar.

Några var väl killar som rätade till frisyren också men 98% var nog i allafall tjejer.

Det är lite typiskt oss, så fort vi går förbi en spegel så stannar vi upp och fixar till oss. Ser till så att mössan sitter snyggt, lockarna i håret är som de ska och inte sminket har smetat ut sig. Och alla ska vi göra det så diskret som möjligt, så att ingen råkar se att vi är så utseende fixerade som vi faktiskt är.

Mamma var inte långvarig på toa, så  jag kunde gå  in och när jag kom ut igen stod mamma redo att gå. Så jag vände mig bara lite diskret om till den ena stora avlånga spegeln, rätade till halsduken och fixade till min platta frisyr och hoppdes att ingen såg mig!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu