Feed on
Posts
Comments

Jag vill att morgondagen ska gry snart samtidigt som jag hoppas att det går många fler timmar innan den kommer göra det. Fattar ni? ….Nä, det borde jag ju förstått. Anledning till att den första meningen blev som den blev,  är för att imorgon ska jag börja söka jobb. Jag vill inte påstå att jag är nervös, men det känns så meningslöst att gå runt till olika affärer och fråga om det behöver extra personal. Jag menar, det är jättemånga jobb som nu varslar arbetare. Sen kommer jag mitt i allt det med bara en gymnasieutbilning och några kurser i bagaget och undrar om det  behöver  mig. Jag hoppas att jag har en massa tur imorgon, så att det väljer mig framför någon erfaren person som haft liknande jobb tidigare.

Bara det att jag vet inte hur jag ska börja samtalet. Tänka att jag kommer in i butiken, kanske hittar någon ”personalchef” eller liknande, sen då! ”Hej! Mitt namn är Cattis, jag undra om ni behöver några extra arbetare, isåfall finns jag” Smile XD.  Eller vad ska jag säga?

Jag vill att morgondagen ska gry snart samtidigt som jag hoppas att det går många fler timmar innan den kommer göra det.

Men på ett sätt vill jag bara att den dagen ska vara överstökad så att jag slipper folk som undra om jag sökt några jobb än och för att det skulle vara så skönt om jag faktiskt skulle få napp och hitta ett jobb. Allt serveras inte på silverfat. Tyvärr.

Jag vill att morgondagen ska gry snart samtidigt som jag hoppas att det går många fler timmar innan den kommer göra det.

Förstår ni nu hur jag menar?

Eller vill ni bara veta hur min morgondag blir?

2 Responses to “Jag vill fast ändå inte, ett själsligt inlägg”

  1. regnbågsblåajag skriver:

    Nee…de gick inget vidare..

  2. Grevinnan skriver:

    Gick de bra?

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu