Feed on
Posts
Comments

Jag är hemkommen från en Livräddnings”helg”. Kallar det helg för det kändes som helg, annars vet jag faktiskt att det var Måndag och tisdag vi var borta. Vi började dagen med ett pass Boxercise på en och en halv timma, det var så otroligt skönt, men det kändes att man inte tränat på ett halvår. Därefter blev det mat, tacogratäng typ. Mums. Därefter en och en halv timmas träning simning med Elitgruppen, roligt och jobbigt. Sen var det dags för att ta plats i varsin bil, sen åkte vi iväg i fyra väl packade bilar, till en stuga i skogen. Där blev vi uppdelade så två personer högg en isvak, en högg ved, en var brandansvarig, en hämtade hinkvis med vatten = min uppgift= blöt om fötterna. Vår tränare tog på sig det ansträngande arbetet att tända marschaller och dricka öl, (men det var han värd). Och Eftersom vi är ett sådant grymt team så var vi klara relativt snabbt. Inne i stugan höll några tjejer på med maten, så när vi kom in kunde vi sätta oss till bord och börja äta och umgås.

Vi sjöng sånger och klcokan gick med en rasande fart, efter några timmar bytte vi om till baddräkt och gick ner till bastun. Så fortsatte vi kvällen där. Bastade, sjöng, skrattade och badade isvak….De är nästan det roligaste med livräddningen, att få bada isvak, men då gör vi det annars med kläder på, nu hade jag endast min badräkt och den värmde inte så mycket. Men två gånger var jag i och doppade mig :D mumma kaddemumma :D

Vi avslutade kvällen i stugan, sen vid halv tre tiden hade alla kommit till rätt sov plats.

 Imorse när vi vaknade åt vi frukost, packade och städade upp. Nu sitter jag vid datorn med ont i benen, axlarna, nacken, magen, det känns att jag tränade igår. :P

Sammanlagt under ”helgen” var vi runt 20 personer i åldrarna 16-35, blandat tjejer med killar och allt flöt på och var kanon bra!

cimg5685  cimg5688

Sa jag att mitt ben blev lite blå/lila efter isvaksbadet, det var när man skulle ta sig upp på iskanten=ganska vasst. Slog i foten med så den skiftar i lila också, och knäet. Också rev jag mig på handen och på tån med. Men som någon klok människa sa: ”Tiden läker alla sår”. Och just dessa såren läker nog faktiskt med tiden

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu