Feed on
Posts
Comments

 

Lindblomskräm

 

Lindblomskrämen är en ansiktskräm för känslig hy som gör huden babyslät och dessutom doftar helt underbart. Jag använder krämen varje morgon och kväll. Skogslinden är ett träd med slät mörk bark och bladen är brett hjärtformade. I juli, augusti ser man de gul/vita blommorna slå ut, de sitter tätt tillsammans och sprider en honungsliknande doft. (delar av faktan har jag lånat från ortblomman.com)

Blommorna ser ut så här:

lind_blommor_2

 

 

Så här ser burken ut, som gör underverken enligt mig:

cimg5682

 

I november var jag, mamma och pappa på en julmarknad där det endast sålde hantverks saker. Det var där vi hittade denna kräm. Hon som sålde hade en massa olika krämer och teér gjort på olika sorters växter, allt gjorde hon själv och dessa bestod inte av lika mycket lustigheter som andra krämer kan göra.

Kanske jag bara inbillar mig att den lilla mirakel burk är superb men sist jag var hemma så hade jag några finnar i ansiktet, jag smorde med lindblomskrämen och efter två dagar så var finnarna borta. Det tycke jag var kanon, dessutom så får jag alltid babyhyn när jag smort in mig med salvan.

 

Så om ni någon gång skulle stöta på en hantverks marknad där de säljer dessa burkar så skulle jag rekommendera en Lindblomskräm, jag tror vi betalade 95 kr för våran.

Tilia Cordata (bara namnet är ju vackert) är nog ett underverk!

 

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu