Feed on
Posts
Comments

Jag måste bara få berätta om bilen som snart kommer att stanna för gott. Bilen som man åker med i, på egen risk och som alltid framkallar en massa skratt.

För det första alla bilens dörrar går inte att stänga, den ena där bak går heller inte öppna. Men som tur är så finns det en bakdörr som går att både öppna och stänga, men för att stänga den så måste man dra ut handtagspluppen som åker in när man öppnar dörren, då går det stänga. Men man ska aldrig lita på att dörren håller sig stängd under hela resan.

Dörren på passagerar sidan hålls stängd antingen genom att någon sitter och håller i dörren under hela resan eller att det går ett snöre från utsidan till passagerarens nackkudde så att chauffören påsåvis kan hålla igen dörren under hela resan. Men ibland händer de faktiskt att man lyckas få igen dörren, och att den håller sig stängd hela resan. Fast då kommer oftast nästa problem, man får inte upp dörren.

Du kanske vid de här laget börjar fundera på om bilen överhuvudtaget går att låsa? Det kan vara en ganska komplicerad fråga eller iallafall lika komplicerad som bilen är. För har man fått igen alla dörrar då funkar faktiskt låset, annars är det värre men då har hon alla remmar som knyts lite tvärsöver och dörrarna är iallafall stängda. Nu när det är väldigt kallt ute, fryser gärna låsen, så då måste hon stå och värma upp låset innan man kan vrida om det.

Juste nu kom jag på en sak till med bilen, den läcker lite bensin med, tror hon. För under bara ett par månader så har hon lyckats få bensinstopp två gånger.

Vilken underbar bil va?

Som tur väl är så är bilen inte min, utan jag har bara fått vara med på några av alla biläventyr den har gjort. Och kul, det kan man minst sagt säga att vi haft!

Nästa vecka är det dags för den vita bilen att gå igenom besiktningen, hmmm…undrar om den klara sig? ;)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu