Feed on
Posts
Comments

Har precis ätit min ootroligt goda morrotsoppa som jag gjort själv. mums…Hade bara ett litet problem nu och det  var att alla burkar som jag lagt mat i och fryst in nu var slut. SÅ jag funderar på ifall man kan lägga det i plastpåsar, för jag har inte råd att köpa burkar ju. Men de löser sig!

Jag började titta på Sos Gute i skolan på lunschrasten, eftersom mitt internet hemma är så segt just nu. När man tittar på de programmet blir man så sugen på att träna, spinnning, box,gym,siming allt som man bara får svettas och bli trött på. Men det är så tråkigt att behöva träna ensam, det blir lixsom inte samma sak när man joggar en runda om man är själv eller har en vän med sig. Med en vän så kan man ha kul och göra nytta samtidigt.  Jag brukar varje morgon eller kväll visserligen göra 20 sittups men man behöver faktskt mer än så, även fast jag kan lura mig själv att jag varit duktig när jag gjort det. :(

bloggbladgrJag läste precis en jättefin text, kommer inte ihåg hans namn men han hade skrivit om sin mamma som dog i cancer. Tycker alla ska ta och gå in på hans sida.

Nu ska jag nog ta på mig jogginkläder och ut och springa en runda iallafall :)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu