Feed on
Posts
Comments

Har precis sparkat av mig klackskorna efter lite dans inför fredag. DÅ EKsjö danshow är och vi ska såklart vara med. Med Vi menar jag mina fyra tjejer i Bellingham Girls. :) Vi har ju inte hunnit öva så mycket ihop. (2h för tre veckor sen) Men jag tror nog fasen att vi kommer vara bland de bästa iallafall. Vi är väldigt tajta när vi dansar, så redan efter en timma så var vi igång och finslipad varje steg vi dansade :)

Blev lite avbruten, det kom en gubbe från någon hyresförening och ville att jag skulle bli medlem men jag ska ju bara bo här en månad till :*( så jag tackade nej. Men jag skulle vilja fråga en sak till ni proffs som vet.
Om jag tittar i hålet man har i dörren, kan personen som står utanför se att jag kollar? Eller kan jag ignorera personen och gå tillbaks till det jag gjorde innan jag blev störd?

Ha en fortsatt bra kväll!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu