Feed on
Posts
Comments

Idag i skolan så hade vi en ganska stor diskussion om Svininfluensan, om man ska vaccinera sig eller inte.
För vad är rätt och vad är fel? Tänk om jag tar sprutan och sen blir sjuk och dör på grund av den, eller om jag inte tar den och blir sjuk av influensan. De kan väl också vara så att om jag inte tar sprutan och inte heller blir sjuk av influensan, men jag ”Får” den och sedan smittar någon i min släkt som blir sjuk och dör. Ja då är de ju mitt fel, för hade jag tagit den så hade jag inte kunnat smitta andra, eller? och om jag vill jobba inom sjukvård eller så till jul, får jag inte jobba där om jag inte har vaccinera mig?
Jag vet inte.

För vad är rätt och vad är fel?
Om jag nu går och tar sprutan, blir varken sjuk eller dör just nu. Men om 40 år så blir jag sjuk av det, kan det bli så. Ja menar hann de pröva vaccinet så det vet att det inte har några biverkningar? nää. Några har ju dött av vaccinet, men några har ju dött av svininfluensan också!

Vad är rätt och vad är fel?
Har ni sett hon tjejen från USA (tror jag) som tog vaccinet och nu inte kan gå normalt framåt, men bakåt och bara kan prata normalt när hon springer. Är det sant?
Den grejen tror kanske inte jag på, men man kan ju inte vara säker. För tänk om jag tar sprutan och blir som hon,fan hela livet är ju förstört då.

Vad är rätt och vad är fel?

Har du valt rätt? vad valde du eller vad väljer du?

spruta_h150_15132724

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu