Feed on
Posts
Comments

igår!

Igår var jag alltså ute med två av mina bästa kompisar. Det var grymt kul att se dem, vi var på en resturang och åt sen gick vi lite i den öde staden för att sedan äta en dessert på en annan resturang. Därimellan pratade vi om allt mellan himmel och jord, bland annat hur man får kompisar. För varför blev just vi vänner? För det var ju inte så att intressena förde oss samman. Vi dansar ihop, men de är det ända som vi har gemensamt. Den ena vill blir inredare den andra lantbrukare och jag vill inom media. Så där finns heller inte mycket gemensamma saker, men ändå så har vi varit vänner länge. En sak som jag vet är iallafall jag är glad över att ha dessa tjejer som min vänner. Det var en bra kväll igår.

jag

så här såg jag ut

Idag kommer mina kusiner hit och vi ska vara barnvakt och ikväll ska jag vara privattaxi åt barnens föräldrar. Det blir nog bra.

 

jagf

Innan jag loggade in här så läste jag lättvikts blogg, skriven av Paul del Valle. Har kollat på alla deras sketcher = dem är roliga. Så kolla ni också!

Hej så länge!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu